2024. március 5-én az MVM Dome-ban lép fel tavaszi Európa-turnéja keretén belül James Blunt. A turné az október 27-én megjelenő, Who We Used To Be új albumot mutatja majd be. Az ötszörös Grammy-jelölt énekes a tavaszi Európa-turné keretén belül Magyarország után az Egyesült Királyságban is fellép, ahol két koncertet ad majd a londoni Royal Albert Hallban.

25.SWR3 New Pop Festival 2019.
James BLUNT (GBR, SingerSongwriter), sings, singing, guitar, gig concert, stage, show, single image, single cut motif, half figure, half figure. 25.SWR3 New Pop Festival 2019, The Special, Recording in the Festspielhaus in Baden Baden on 12.09.219. | usage worldwide (Photo by FrankHoermann/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Fotó: FRANKHOERMANN/SVEN SIMON / AFP

A You’re Beautiful című sláger előadója nem először jár Magyarországon: „a magyar közönség többször láthatta már az erős színpadi jelenlétéről, romantikus énekstílusáról, egyszerre fülbemászóan dallamos és táncra perdítő számairól ismert világsztárt” – írja róla a szervező.

„Nem találok szavakat arra, mennyire izgatott vagyok, hogy 2024-ben újra turnéra indulhatok. Hihetetlenül szórakoztató volt megírni és felvenni az új albumomat. 

Biztos vagyok benne, hogy néhány új dal mindenkit megmozdít majd. Alig várom a crowdsurfinget – Budapesten is” 

– fogalmaz James Blunt.

James Blunt 2018-ban már játszott Budapesten, majd 2020-ban visszatért volna, de a koncert elmaradt a koronavírus-járvány miatt, majd legutóbb 2022-ben lépett fel Magyarországon a VeszprémFesten.