Megkaptuk az első kedvcsinálót Zack Snyder legújabb sky-fi projektjéhez, a Rebel Moonhoz. A filmet a rendező eredetileg egy Star Wars alkotásnak tervezte, azonban az ötletére nem a Lucasfilm nem tartott igényt. Végül a Netflix látott fantáziát a projektben, így elkészülhet Snyder legújabb, nagyszabású alkotása.

Rebel Moon, Netflix, előzetes, Trailer,
2023
Fotó: Netflix Trailer

A Rebel Moon végül két részletben jelenik majd meg a Netflixen,

 az első rész A Child of Fire alcímmel 2023. december 22-én debütál majd a streaming-platformon. A második rész The Scargiver alcímen 2024. április 19-ére van beütemezve

írta meg a Gamestar.

Zack Snyder egy megosztó rendező, akinek munkáit valaki vagy szereti, vagy utálja. Annyi biztos, hogy amikor új filmmel jelentkezik, arra a moziközönség mindig felkapja a fejét, illetve a DC-nél elkaszált Igazság Ligája film kapcsán derült ki, hogy a direktornak mekkora is a rajongótábora. A DC képregények legnagyobb hőseit egy filmbe összeterelő eposzt eredetileg Snyder rendezte, aki a Henry Cavill főszereplésével készült Szuperman filmet, az Acélembert is dirigálta. Végül a stúdió nem volt elégedett Snyder munkájával, akit a forgatások alatt magánéleti problémák is sújtottak, így lecserélték a Disney Marvel filmjeinél sikereket halmozó Joss Whedon-ra. A végül mozikba kerülő Igazság Ligája rendkívül negatív kritikákat kapott, a közösségi médiában pedig elkezdett terjedni a "Release the Snyder cut" mozgalom, ami azt követelte, hogy a Warner Bros. adja ki az Igazság Ligája Zack Snyder által vágott változatát.

Egy hónap után taszították le a mozik trónjáról a Barbie-t, a Warner mégsem lehet teljesen boldog

Mindenki sikert várt Greta Gerwig Barbie-filmjétől, de arra talán senki nem számított, hogy a film így letarolja a világot. A Margot Robbie főszereplésével készült alkotást a kritikusok és a közönség is imádta, végül pedig az első olyan milliárdos bevételt hozó film lett, amelyet nő rendezett. Egy hónap kellett hozzá, hogy a Barbie lekerüljön a jegyeladási listák éléről, az első helyet pedig a Warner egy másik filmje foglalta el.

A rendező megosztó stílusa mellett még egyedi látványvilágáról ismert. Olyan filmek köthetők a nevéhez, mint a 300, a Watchmen: Az őrzők, vagy Az őrzők legendája.

Snyder legújabb szerelem projektjéhez az első előzetest az Opening Night Live-on mutatták be, amiben a látvány mellett a történetből is adtak ízelítőt. A sztori egy Kora nevű hősnő és rejtélyes múltja körül forog. Korát egy a galaxis peremén lévő kolónia bíz meg azzal, hogy harcosokat toborozzon, akik megvédhetik a települést egy zsarnoktól.

A főbb szerepekben olyan színészeket lehet látni, mint Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Charlie Hunnam, Ray Fisher, Ed Skrein, illetve Anthony Hopkins.