Extra

Angelina Jolie Budapestre költözik

A világsztár, aki 2010-ben már egy időre budapesti lakossá vált, a hírek szerint három hónapig újra Magyarországon tartózkodik majd egy forgatás miatt – írta meg a Mandiner a Blikkre hivatkozva.

A színésznő tizenhárom év után tér vissza Magyarországra. Legutóbb 2010-ben járt hazánkban, amikor első rendezését, A vér és méz földje című háborús szerelmi drámát forgatta a fővárosban

Angelina Jolie attends the "Eternals" photocall on October 25, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Luca Carlino/NurPhoto) (Photo by Luca Carlino / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Budapesten hamarosan össze is futhatunk a világsztárral. Fotó: Luca Carlino / NurPhoto / AFP

2010-ben a fóti gyermekvárosban, de Budapest belvárosában, a hetedik kerületi Rózsák terén is folytak a filmes munkálatok, a területet lezárták, majd délszláv háborús helyszínné alakították át homokzsákokkal, barikádokkal, jugoszláv katonai járművekkel. Sajtóinformációk szerint akkor 

annyira megtetszett a színésznőnek és expartnerének, a színész Brad Pittnek a környék, hogy két egymás melletti, tetőtéri lakást is megvásároltak.

Joliék gyermekeikkel tizenhárom éve egy budai villát béreltek a forgatás idejére, a nagyobb gyerekek a máriaremetei francia iskolába jártak, a kisebbek pedig az intézmény óvodájába. A forgatás szüneteiben kedvesen autogramot is osztogattak. 

UnbrokenYear : 2014 USADirector : Angelina JolieAngelina JolieShooting picturePhoto: David James.It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented. (Photo by Universal Pictures / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)
Angelina Jolie most nem rendezőként, hanem színészként tér vissza hazánkba egy produkció erejéig. Fotó: Universal Pictures / AFP

Az azóta Pitt-től különvált Angelina Jolie ezúttal a világhírű operaénekes, 

Maria Callas életrajzi filmje kapcsán érkezik Magyarországra, 

amelyben a címszerepet játssza. A munkálatok várhatóan hosszabb időt ölelnek majd fel, így a színésznő több hónapra budapesti lakossá fog válni.

A lap úgy tudja, hogy a színésznő egy magánházban szeretne majd lakni a forgatás alatt, és kisebb gyermekeit, a tizenhét éves Shiloh-t és a tizenöt éves ikreket, Vivienne-t és Knoxot magával hozná. 

 

forgatás színésznő Brad Pitt Budapest Angelina Jolie
Kapcsolódó cikkek