A Mindmegette már tavaly karácsonykor is fölényesen nyerte az internetes receptoldalak versenyét, idén pedig tovább erősítette vezetői szerepét a piacon. A portál valamennyi konkurensét megelőzve január óta a leglátogatottabb oldal a főzni vágyók körében.

Sikeres húsvétot tudhat maga mögött a Mindmegette / Fotó: Cultura Creative / AFP

 Az ünnepi időszakok a gasztronómiai oldalak életében kiemelkedőnek számítanak, hiszen nagyobb fókusz kerül az otthoni sütés-főzésre, ezért a látogatók olyan online oldalakat választanak, ahol praktikus, megbízható tartalmakat kapnak. A Mindmegette a karácsonyi ünnepek után, idén húsvétkor is hazánk kedvenc gasztrooldala lett, hiszen látogatói számával a húsvéti nagyhéten mindennap uralta a piacot. A négynapos ünnep alatt a Gemius adatai szerint március 29-én érte el a legmagasabb számot, ezen a napon 467 840 olvasó kereste fel az oldalt. Ezzel az eredménnyel a magyarországi internetes oldalak versenyében az 5. helyen végzett a portál, fölényesen megelőzve a konkurenciáit és több híroldalt is.

A Mindmegettén a húsvéti ünnepek alatt, nagypéntektől kezdve húsvéthétfőig, 1 454 520 olvasó keresett receptet és egyéb tartalmat.