Megjelent az interneten a Deadpool és Wolverine című Marvel-film előzetese Ryan Reynoldsszal és Hugh Jackmannel. A videó előbb Ryan Reynolds YouTube-csatornáján, majd később a filmstúdió oldalán is megjelent.

Festival Del Fumetto Fair In Milan
Egy Deadpool-cosplayer pózol a Festival del fumetto alkalmával a milánói Parco Esposizioni Novegro vásáron / Fotó: NurPhoto via AFP

A filmet Shawn Levy rendezte, a forgatókönyvet pedig a franchise két korábbi részének szerzői, Rhett Reese és Paul Wernick írták. A mozifilm cselekménye a Marvel-multiverzum következő megváltása köré épül. Deadpoolnak ezúttal, hogy ne dőljön össze a világ, össze kell barátkoznia a 40 évesnél idősebb Wolverine-nel.

A filmben Wolverine először jelenik meg a képregényekből híres sárga öltönyben. A főgonosz Cassandra Nova, Charles Xavier professzor ikertestvére lesz. A bemutatott előzetesben ezt a karaktert láthatják először a nézők. A főbb szerepeket Ryan Reynolds és Hugh Jackman játszák. A projektben olyan művészek is részt vesznek, mint Jennifer Garner, Emma Corrin, Morena Baccarin, Patrick Stewart és még sokan mások.