BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Folytatódik a záporokkal tarkított hét

A héten is folytatódik a záporokkal tarkított időjárás.

Szerdán napközben átmenetileg csökken a felhőzet, majd délutántól ismét előfordul csapadék, főleg délen és keleten – írta a Köpönyeg.

LB_20230819_ESŐ_0010
Záporokkal tarkított időjárás várható a héten / Fotó: Ladóczki Balázs / Mediaworks

Az északnyugati szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A hőmérséklet 19 és 26 fok között alakul. Csütörtökön gomolyfelhős időre számíthatunk szórványasan záporral, zivatarral. Szép idő, 25 fok körüli nyárias meleg valószínű. Élénk marad az északnyugati szél.

Pénteken a sok napsütést gyakran zavarják gomolyfelhők, és délutántól szórványosan újabb záporok, zivatarok érkeznek. Délután 24-25 fok várható. Szombaton sok napsütést csak kevés fátyol- és gomolyfelhő zavarja. Csak elszórtan fordul elő csapadék. Megerősödik a délkeleti szél. 25-26 fok köré melegszik a levegő. Vasárnap folytatódik a napsütés mellett gomolyfelhős idő. Továbbra is előfordul zápor, zivatar – nagyobb számban délután. Marad a 25 fok körüli maximum.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.