BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Havasi Balázs

Különleges koncerttel fűszerezett exkluzív eseményt tartanak az Avalonban

Exkluzív Havasi Balázs-show lesz szombaton az Avalon Resort & SPA-ban. A zongoraművész régóta szeretett volna egy természetközeli helyszínen koncertezni.

Egyedülálló zenei varázslat veszi kezdetét 2024. június 21-én az Avalon Resort & SPA Superiorban, ahol Havasi Balázs egy új, exkluzív szabadtéri show-műsorral nyitja meg a nyarat – számolt be a Tények.

Havasi Balázs
Avalon
Havasi Balázs koncertje teszi exkluzívvá az Avalonban rendezett estét / Fotó: Clemens Bilan

„Ez az est valóban páratlan lesz, mivel hazánkban eddig még nem volt példa hasonló közegben megrendezett fellépésre. Nagy megtiszteltetés, hogy Balázs ausztráliai és kínai turnéjáról hazatérve, Sydney, Melbourne és Sanghaj után Magyarországon, az Avalon csodálatos erdei környezetében lép színpadra” – nyilatkozta Poncsák Pál, az Avalon Park ügyvezetője.

Az eseményen számos izgalmas program várja a közönséget, többek között pezsgőzés és divatbemutató is. A csúcspont azonban a napnyugta után kezdődő Havasi Balázs-koncert lesz. A zongoraművész egy különleges zenei utazásra kalauzolja vendégeit, amelyet a lenyűgöző lézer- és fényshow mellett most először kísér a drónok tánca. Az estét egy meet & greet zárja, ahol a vendégek személyesen találkozhatnak Havasival, beszélgethetnek vele, és dedikálásra is lesz lehetőség.

„Számtalan szép emlék köt az Avalon Parkhoz. Tisztelem, ha valaki le mer térni a járt útról, és a minőség tekintetében nem köt kompromisszumot. Évekkel ezelőtt még a játszóparkba kísértem a gyerekeket, ma már a gokartot várják. A parkot körülvevő természet pedig az én birodalmam. Évek óta tervezek az erdőben egy koncertet, olyat, amilyet még soha nem csináltam korábban” – árulta el Havasi Balázs.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.