Hirdetés

OTP Etap betét vállalatoknak, önkormányzatoknak

A hosszú távú lekötés kínálta magas kamat elérésére és a rövid lejáratú betétlekötés nyújtotta rugalmas felhasználhatóságra egyaránt lehetőséget ad a cégek, önkormányzatok likviditásának kezeléséhez az OTP Bank új terméke, az Etap betét. (x)

Az OTP Bank széles kereskedelmi banki termékkínálatában új forintbetét lekötési forma jelent meg, amely elérhető valamennyi közép- és nagyvállalat, önkormányzat és közszolgálati szervezet számára. Az új, időben sávos konstrukció keretein belül 90, 120 és 180 napos futamidőre köthetik le szabad pénzeszközeiket a gazdálkodó szervezetek. Az egyes futamidőkön belül 6x15, 6x20, 6x30 napos részidők kerültek megállapításra, eltérő kamatmértékekkel.

Minimum 10 000 000 forint betétlekötés esetén a kamat mértéke oly módon kerül meghatározásra, hogy az a teljes futamidő tekintetében az utolsó részidő kitöltése esetén a mindenkori hirdetményi kamatokat meghaladó érték legyen. Amennyiben a hosszabb időtáv alatt a betét feltörése mégis szükségessé válna, a kitöltött részidőknél meghatározott hozamot az ügyfelek részére az OTP Bank megtéríti (a konkrét kamatmértékek a otp.hu honlapon tekinthetők meg).

A szolgáltatás elérhető OTPdirekt telefonos szolgáltatáson keresztül, valamint a vállalati számlavezetéssel foglalkozó bankfiókokban.

Az OTP Bank hosszú távú, a csökkenő kamatkörnyezetben is fix, magas hozamot nyújtó új betétlekötési formája révén a vállalat vagy az önkormányzat likviditása fenntartható anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kellene kísérni a megtakarítások lejáratát.

(A tájékoztatás nem teljes körű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődését – információért forduljon a Kereskedelmi Banki Centrumainkban dolgozó munkatársainkhoz. Részletes feltételekről tájékozódjon az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és a közzétett üzletszabályzatunkból, hirdetményből. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza)

OTP önkormányzatok pr-cikk betét
Kapcsolódó cikkek