Hirdetés

Fény derült a piros gömb rejtélyére!

Az Accor csoport, a hotel és az utalványos üzletág már korábban bejelentett szétválása kapcsán az Accor Services nevét is megváltoztatta: a vállalat új neve mától Edenred.

Az Accor Services a világon piacvezető szolgáltatóként 40 országban van jelen a jól ismert Ticket Restaurant márka mellett további 30 termékkel. Naponta 33 millió felhasználó és 500.000 vállalati ügyfél veszi igénybe utalvány és kártya alapú szolgáltatásait.

Edenred néven nem csak a vállalat neve születik újjá, hanem a válság ellenére a vállalatcsoport szeretné megerősíteni világelső pozícióját és innovatív megoldásaival biztosítani az ügyfeleiknek “a könnyebb életet” mint ahogy ez az új cégnévben meg is jelenik.

Az újjászületés kapcsán cég jótékonysági akcióba kezdett, hogy megsegítse az árvíz miatt hátrányos helyzetbe került embereket. Június 14–ig minden egyes beváltott utalvány után 1 forintot juttat el a károsultaknak a Magyar Vöröskereszt segítségével. Ezzel a gesztussal, valamint egy nagyszabású rendezvénnyel kéri fel erre minden partnercégét és utalvány-felhasználóját az Edenred.

Felajánlását mindenki megteheti www.accorservices.hu oldalon megtalálható bankszámlaszámon. A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni: "2010. árvíz - Edenred". Különleges programokkal - sárkányhajó, vízen járás óriásgömbben - és népszerű hírességekkel - Freire Szilvi, Fresh Andi, Tallós Rita, Czanik Balázs, Orosz Barbara, Katus Attila, Gombos Edina, Demcsák Zsuzsa, Váczi Gergő, Joshi Bharat, valamint a Csillag Születik szereplői - várjuk az érdeklődőket. Az esemény műsorvezetője Tilla lesz, fellép a Roy & Ádám.

Accor edenred
Kapcsolódó cikkek