A Vitesco Technologies a legmodernebb erőátviteli technológiák vezető nemzetközi fejlesztője és gyártója a fenntartható mobilitás érdekében. Az intelligens rendszermegoldásokkal, valamint az elektromos, hibrid és belső égésű erőátviteli berendezések komponenseivel a Vitesco Technologies tisztává, hatékonnyá és megfizethetővé teszi a mobilitást.

Fotó: Vitesco Technologies Hungary Kft.

A termékskála elektromos erőátviteli rendszereket, elektronikus vezérlőegységeket, érzékelőket és szervoberendezéseket, valamint kipufogógáz-utókezelő megoldásokat tartalmaz. Vállalatunk erőssége egyben a célunk is: a jövőorientált nézet, a fenntartható mobilitás, amelyért minden tőlünk telhetőt megteszünk. Ez a vállalat egészére vonatkozik, főépületünk zöld erőforrással működik, ennek alapján elnyertük a LEED Gold bizonyítványt.

A high-tech gyártósor, a modern infrastruktúra és technológia elősegíti a dinamikus növekedést. Büszkén szolgálunk ki sok nemzetközi üzleti partnert, mint a BMW, Mercedes és Volkswagen, és elégedettek vagyunk, hogy teljesíteni tudjuk a vevői igényeket, 8 termékből 5 állandó tömeggyártás alatt áll, biztosítva a folyamatos termelést, és az IATF 16949 szabvány teljesítése is azt mutatja számunkra, hogy jó munkát végzünk. A válság ellenére képesek vagyunk kézben tartani a dolgokat, nem állunk le a projektjeinkkel sem, mint például a létszámbővítés és termékportfóliónk fejlesztése. Az energiaválságra való tekintettel munkatársaink jólétét energia kompenzációs csomaggal biztosítjuk ebben a nehéz időszakban.

Fotó: Vitesco Technologies Hungary Kft.

A Debreceni Szakképzési Centrummal karöltve, duális oktatáson keresztül szeretnénk megmutatni a diákoknak, hogyan is néz ki a papíron tanult tudás a való életben, és a Debreceni Egyetemmel kötött kihelyezett tanszéki egyezményünk lehetőséget nyújt mesterszakos mérnökhallgatóknak a tudásuk bővítésére 2023 februárjától. Jelenlegi fejlesztési céljaink a gyors és minőségi termelés elérése, és a modern technológiai komplexitás. Legfontosabb innovációnk az ipar 4.0 kiépítése a gyártásban és a raktárrészlegen.