Női arany szandál – évek óta erős trend

Napjainkban már nem csak egy kis fekete ruhával kombináljuk az arany szandál jelenségét, hanem kopott farmerrel vagy fehér inggel is. Ezek a divatos, elbűvölő cipők minden stílust eleganciával ruháznak fel, és a legszebb modellek az Answear.hu-nál várnak rád! Balerina? Éksarok? Klasszikus arany magassarkú szandál, vékony pántokkal, vagy legyen inkább égig érő? Ezek a modellek lenyűgözőek, és a látszattal ellentétben univerzálisak! A kifejező, egyedi arany női szandál kétségkívül pompát ad az esti öltözékeknek, de akár mindennap is viselhető. A metál színek már több szezon óta uralkodnak, és minden arra jel arra utal, hogy ez még sokáig így is marad. A női arany szandál modellek a tavaszi és nyári stílus kiegészítői. Ősszel és télen az arany színű szandál általában estélyi ruhához hordható magassarkú változatban. Azonban mindig jól kombinálható a feketével és a fehérrel. Visszafogott színben élénkíti a stílusokat, és kiemeli a pasztell- és szivárványszíneket. Hiszen az arany egy univerzális szín, ami mindenhez passzol! Az is biztos, hogy minden arany szandálos stílus kötelezően elegánsabbá válik.

PR cikk kép
Fotó: unsplash.com

Arany platform cipők – lapos modellek a kényelem és a csillogás szerelmeseinek

Azoknak a nőknek, akik nem szeretik a magassarkút, az arany platform cipő jelenthet tökéletes megoldást. Számos változatban kapható. Fantasztikus hatást érhetsz el, ha sportos stílusú arany platform női cipő modellt választasz farmer rövidnadrággal és pántos felsővel vagy lenge vászonblúzzal. Az eredmény egy hétköznapi megjelenés lesz egy szemet gyönyörködtető akcentussal. A stabil és kényelmes arany női platform cipő minden nő számára ajánlott. A kényelmes sarok segít megőrizni az egyensúlyt, így a lábbeli mindennap viselhető. A legegyszerűbb ruhákat is megváltoztatja, még egy sima pólót és női farmert is. Szereted a karakteres stílusokat? Válassz arany női platform félcipő modellt, kiszélesedő farmerrel.

Arany szandálok és platform cipők az Answear.hu oldalon – tűnj ki egy új párral!

Szeretnél mindenkit elkápráztatni a stílusoddal? Csak kapj fel egy arany cipellőt! Nem kell bálba menned – akár minden nap hordhatsz arany magassarkú vagy platform modellt. Látogasd meg az Answear.hu oldalt, és nézd meg, milyen modellek közül választhatsz. Fedezd fel a legjobb márkák egyedi modelljeit, használd ki a vonzó kedvezményeket és vásárolj úgy, hogy közben élménnyel gazdagodsz! Más is érdekel? Olvasd el, hogy milyen hosszúságú szoknyák lesznek divatosak ebben a szezonban?