A ritkaföldfém-megtakarítási terv ügyfeleknek és értékesítőknek

Ön talán még soha nem hallott a neodímiumról, a terbiumról vagy a prazeodímiumról – a ritkaföldfémekről. Ennek ellenére feltehetően naponta igénybe veszi ezeket az elemeket, amikor például az okostelefonját, a laptopját használja, vagy egy elektromos autóval közlekedik. Hiszen ezek a nyersanyagok sok modern technológiában elengedhetetlenek. Ezek a ritka elemek „kritikus nyersanyagként” is ismertek.

PR cikk kép
Fotó: Benjamin Jehne / Golden Gates AG

 

Miért ennyire keresettek a ritkaföldfémek?

A „kritikus nyersanyagok” és a „ritkaföldfémek” kifejezések egyfajta hiányt sugallnak, habár tekintve, hogy milyen arányban fellelhetők a földkéregben, előfordulásuk nem feltétlenül ritka. Sokkal inkább a kitermelésükre és az előállításukra igaz, hogy az körülményes és költséges. Ezenkívül a nyersanyagok előfordulása néhány országra, illetve régióra korlátozódik. De mi teszi olyan vonzóvá ezeket a nyersanyagokat? Egészen egyszerűen az egyedülálló fizikai és kémiai tulajdonságaik. Nélkülük az okostelefonok vagy a számítógépek komponenseinek működőképessége nem érné el az általunk ismert szintet, valamint a nap- és szélerőművek teljesítménye sem lenne olyan nagy.

Milyen előnyöket nyújt egy ritkaföldfémekbe történő invesztálás?

Ezek a nyersanyagok az EU gazdasága szempontjából rendkívüli jelentőséggel bírnak. Aki ritkaföldfémekbe kíván befektetni, annak célszerű figyelemmel kísérni a globális klímaváltozást. Hiszen az általános lefedettséget biztosító szolárrendszerekhez és szélerőművekhez számos ilyen, egyre ritkábban előforduló elemre van szükség. Éppen a bizonytalan gazdasági helyzet és a technológiák iránt mutatkozó növekvő kereslet idején lehet érdemes pénzt fektetni a ritkaföldfémekbe. A kereslet a következő években továbbra is magas lesz, miközben egyre csökken a kínálat. Ez jó alapot teremt egy intelligens befektetéshez.

PR cikk kép
Fotó: Golden Gates AG

 

Kész Ön arra, hogy felismerje a ritkaföldfémekbe történő invesztálás eddig kihasználatlan lehetőségét?

Értékesítési partnerként bemutatunk Önnek egy olyan korszakalkotó megtakarítási tervet, amelyet eddig csak kevesen ismernek. Ismerje meg a Green Economy megtakarítási tervünket, és fedezze fel azt a hatalmas lehetőséget, amely az energetikai korszakváltással összefüggésben, ezekben a nyersanyagokban rejlik. Ismertesse meg ügyfeleit az egyedülálló ritkaföldfém-megtakarítási tervünkben rejlő nagyszerű lehetőséggel. A befektetők számára ismeretlen terület találkozik itt egy rendkívüli értéknövekedéssel bíró, megbízható termékkel. 

Ugyan miért tétovázna még? Legyen most Ön is Ügyfelünk vagy értékesítési partnerünk!

Rólunk:

A Golden Gates AG. 2012-ben alapított független, saját forrásból finanszírozott konzervatív részvénytársaság, amely Európa hat országában működik. Partnerei között megtalálhatóak bankok és a legnagyobb értékesítő hálózatok is. Közel 50 ezer ügyfelet szolgál ki, továbbá évente 6000 aranykiszállítást végez az területén. Évek óta a legrangosabb szakmai díjakkal ismerik el a vállalat munkáját, éppen az elmúlt hetekben kapta meg ismét, immár ötödszörre a legmagasabb ügyfélbizalom díját. A vállalat 10. születésnapjára elkészítette a világ legnagyobb, 53 kilogrammos ezüstmedálját.

További információkat ezen a linken talál: https://aranybiztonsag.hu/ritkafoldfemek

Kapcsolódó cikk: Felfedezték Európa legnagyobb ritkaföldfém-lelőhelyét