Csütörtökön eleinte sok napsütésre, kevés fátyolfelhőre számíthatunk. Kora estétől aztán a Dunántúlon zivatarok törnek ki. Néhol jégeső, felhőszakadás is kialakulhat. Nyárias napunk lesz: 25–30 fok között alakul a hőmérséklet. A délnyugati szél élénk, zivatarok környezetében erős lesz.

Pénteken egy gyenge hidegfront éri el hazánk térségét, melynek hatására északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan kialakul zápor, zivatar. Az északnyugati szél egyre több helyen megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 24 és 30 fok között alakul a hőmérséklet – délkeleten lehet még kánikula.

Szombaton változóan felhős időre van kilátás, kelet felé haladva több napsütéssel. Számottevő csapadék már nem lesz. Az északnyugati szél több helyen lesz erős. 23 és 29 fok között változik a hőmérséklet délután.

Vasárnap sok napsütés, kevés felhő valószínű. Esőre nem kell számítani. Fokozatosan mérséklődik a légmozgás. Kellemes nyári idő lesz, 25 fok körüli maximumokkal.

Hétfőn a ragyogó napsütést csak fátyolfelhők szűrik, ebből csapadék nem fordul elő. 25 és 30 fok közé melegszik a levegő.

Kedden egy érkező hidegfront miatt erősen felhős lesz az ég, és több helyen valószínű zápor, zivatar, erős széllel. 22 fok köré esik vissza a hőmérséklet.