Számottevő fronthatás továbbra sem várható. Napközben több-kevesebb napsütésre, kellemes őszi időre számíthatunk. Jelentősebb, egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Érdemes minél több időt a szabadban tölteni. Csütörtökön a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fokig emelkedhet, az esti órákban viszont 10-ig is csúszhat a hőmérő higanyszála – írta a Köpönyeg.hu.

Péntek

Erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő lesz. Kevés napsütés elsősorban az Alföld térségében várható. Eső nem lesz, de szitálás előfordulhat. A déli szél gyenge marad. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat

Sokfelé képződik ismét köd, illetve ködfelhőzet, amely több helyen egész nap megmaradhat. Néhol azért előbukkan a nap. Marad a száraz idő. Nem lesz változás a hőmérsékletben sem: 15–21 fok várható.

Vasárnap

A köd, illetve a rétegfelhőzet napközben szakadozik, a Dunántúlon többórás napsütés is lehet, de keleten maradhat a borús őszi idő. A csúcsérték 20 fok körül alakul, de a borongós tájakon jóval hűvösebb lesz.

Hétfő és kedd

Reggelente továbbra is többfelé lesz köd, míg napközben tartósan párás és derűsebb tájak váltakoznak. 14–20 fok valószínű délutánonként.