Piacra dobta mocsai luxusbirtokát Lagzi Lajcsi. A 33 szobás, 1868 négyzetméter alapterületű kastély egy 13 061 négyzetméteres telken található, a vevőnek 13 millió eurót, vagyis több mint 5,1 milliárd forintot kell fizetnie érte. 

20230125  Mocsa-BoldogasszonypusztaGalambos Lajos, Lagzi Lajcsi otthonában.fotó: Szabolcs László (SZL)
Lagzi Lajcsi mocsai birtoka egyedülálló Magyarországon.
Fotó: Szabolcs László / MW Bulvár

A hirdetést a Pénzcentrum szúrta ki, feladója, a tatabányai Openhouse-Future Ingatlaniroda szerint ez lehet Magyarország legnagyobb egybefüggő birtokegyüttese. Fűtött udvari medence, szauna, nappali kandalló, veranda, zeneszoba, sportterem mellett lovaglási, vadászati, halászati, íjászati, kirándulási és még számtalan lehetőség színesítheti az ott-tartózkodást – írják, hozzátéve, a közelben vízi sportokra is van lehetőség: vitorlázásra, jetskizésre és wakeboardozára. 

„A kedvező széláramlatok és termikmozgás miatt a terület alkalmas motoros ernyő és siklóernyő használatára is” – hangsúlyozzák, kiemelve, hogy a területen helikopter-leszállópályát is kijelöltek. 

A rezidencia ékköve az esztergomi hercegprímás által megálmodott, 1904-ben felhúzott, kastélyszerű, 12-12 szobával és fürdőszobával, könyvtárral, társalgóval ellátott épület, amelynek a lakóterülete 920 négyzetméter. A fő- és melléképületekben

  • 30 igényesen berendezett szoba, 
  • 3 nappali, 
  • társalgó kandallóval, télikerttel, 
  • 22 fürdőszoba, 
  • 2 szauna zuhannyal,
  • 2 teljesen felszerelt, gépesített gourmet-konyha,
  • 1 temperált borospince,

míg a telken egyebek között

  • szolgálati lakás, raktárak, garázsok,
  • 560 négyzetméteres, 18 szobás vendégház,
  • 180 négyzetméteres, 7 szobás, önálló apartmanként funkcionáló kis vendégház,
  • 120 hektáros halastó található.
20230125  Mocsa-BoldogasszonypusztaGalambos Lajos, Lagzi Lajcsi otthonában.fotó: Szabolcs László
Az 5,11 milliárd forintos ingatlannak saját könyvtára és társalgója van.
Fotó: Szabolcs László / MW Bulvár

A páratlan befektetési lehetőségként feltűntetett ingatlanhoz internet, műholdas tévérendszer, vezetékes telefon, karszt- és vezetékes víz, vezetékes gáz, valamint nagy teljesítményű, tartalékgenerátorral ellátott áramellátás tartozik.

Eladja több százmilliós villáját Galambos Lajos

Budai villáját is árulja Galambos Lajos, több százmilliót akar az ingatlanért.

Ahogy arról a Világgazdaság is beszámolt, a trombitás halasztási kérelmét elutasították, akinek így meg kell kezdenie börtönbüntetését. Galambos Lajos a 2017-ben született vádirat szerint 

két évtizeden keresztül legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, 4,7 millió értékben földgázt, 16 millió értékben pedig vezetékes vizet.

A zenész 125 napot már volt előzetesben, ez a büntetéséből levonható, jó magaviselet esetén körülbelül egy évet kell a rácsok mögött töltenie.