Kiskereskedelem

Újabb weboldalon vehetünk külföldre meccsjegyeket

A Sports Events 365 a világ számos pontján megrendezésre kerülő sport és zenei események jegyértékesítője, elindította szolgáltatását Magyarországon. 

Augusztusban a Sports Events 365 elindította a magyar nyelvű weboldalt, amely lehetővé teszi az egyének és a csoportok számára, hogy évente több tízezer sporteseményt látogassanak meg elsősorban Nyugat-Európában és Észak-Amerikában, különös hangsúlyt fektetve Olaszországra, amely jelenleg a legnépszerűbb sportturisztikai célpontok közé tartozik. A honlap telefonos ügyfélszolgálatot is kínál munkanapokon.

Több százezer euró bevételt várunk a magyar honlaptól a működés első évében, és jelentős növekedést a második évben

- mondja Sefi Donner, a Sports Events 365 vezérigazgatója. A magyar sportrajongók nagy kedvelői az olasz Serie A mérkőzéseknek, amelyek jelenleg az összes jegyvásárlás több mint 80 százalékát teszik ki. Olaszországot közelsége és az autóval való utazás lehetősége messze a legnépszerűbb sportcélponttá teszi.

Fotó: AFP

Magyarország sportrajongóit érdeklik a spanyol és az angol liga, valamint a kézilabda és vízilabda, amely két olyan sport, melyben az ország csapatai kiválóak. A Sports Events 365 már kapott e két népszerű sporteseményre vonatkozó jegyigényt és képes is volt eleget tenni neki.

Sefi Donner arra a következtetésre jutott:

A tizenkét éves tapasztalat és jó kapcsolataink a nagy névvel rendelkező európai csapatokkal a magyar ügyfelek biztonságérzetét erősítik, hogy jegyeket vásároljanak a honlapunkon.

Számos helyi utazási iroda már dolgozik a Sports Events 365-tel a weboldal elindítása óta. Donner megjegyzi, hogy újabb hazai utazási társaságokkal folynak tárgyalások, valamint új partnerek bevonást tervezik, akik a B2C ügyfelek aktivitásának növelését szolgálják a honlapon. A tervek szerint meg fogják duplázni a Spots Events 365 partnereinek számát a honlap elindítását követően.

A Sports Events 365 szintén keres B2B (Business-to-Business) partnereket, magyar turisztikai cégeket, például hálózatokat, utazási irodákat, utazásszervezőket, légitársaságokat és más idegenforgalmi társaságokat. A magyar B2B partnerek a Sports Events 365-re támaszkodhatnak a sport- és zenei eseményeket kereső ügyfélkörük bővítésében.

sport Sport 365 jegyvásárlás zene esemény
Kapcsolódó cikkek