Meglepő akcióval indította az augusztust a SPAR Magyarország Kft., amely alaposan kihasználja, hogy mától az összes szolgáltató SZÉP-kártyájával lehet fizetni az üzletekben hideg- és melegélelmiszerekért is. Az akció értelmében a vevők a vásárlásaik értékének akár kétszeresét is visszanyerhetik. 

Budapest,,Hungary,-,March,29th,2018:,The,Facade,Of,A
BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 29TH 2018: The facade of a very large Spar shop with many customers paying for their groceries at the multiple registers. The name and logo are lit up. Illustrative editorial
Nyereményjátékkal ugrik rá az akciókra a SPAR.
Fotó: Shutterstock

Ezenfelül pedig a SPAR Árstop Extra Promóció keretében meghirdetett 300 termék árát mától további két hónapig rögzíti a vállalat.

A SPAR és City SPAR szupermarketekben, valamint az INTERSPAR hipermarketekben is 

elfogadják bármelyik szolgáltató SZÉP-kártyáját (OTP, K&H, MKB/MBH vagy Edenred Ticket Restaurant SZÉP-kártya) hideg- és melegélelmiszerek vásárlásakor.

A vállalat közleménye szerint ráadásul ez az internetes vásárlásokra, azaz a SPAR online shopra is igaz, de csak a helyszíni fizetés esetén. A franchise rendszerben működő SPAR partner és SPAR market áruházakban elfogadott SZÉP kártyákról a www.spar.hu/szep-kartya weboldal vagy az üzletek nyújtanak tájékoztatást.

Augusztusban azért is éri meg SZÉP-kártyával vásárolni a SPAR üzletekben, mert ha legalább 1000 forint értékben költenek a vevők, akkor egy új nyereményjátéknak köszönhetően visszanyerhető a vásárlás teljes összege SPAR nyereménykártya formájában. 

Ha vásárláskor a MySPAR mobilapplikációban rögzített SuperShop kártyát is használják a vásárlók, akkor a vásárlás értékének dupláját is visszanyerhetik.