BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább fogyatkozik Gattyán médiabirodalma – otthagyta Havast Dömsödi Gábor

Dömsödi Gábor már nem készít többé műsort Havas Henrikkel.

A Frisshírek.hu oldalán, a Full HD című műsor új adásában már nem Dömsödi Gábor, hanem Para-Kovács Imre beszélgetett Havas Henrikkel. Korábban a Világgazdaság megírta, hogy az egykori tévés, Havas Henrik lett Gattyán György milliárdos üzletember médiacégének elnöke. A volt tévés az elmúlt időszakban főleg csak a YouTube-on volt látható, pár hónapja pedig rendszeresen feltűnt a Full HD című műsorban, Dömsödi oldalán.  

Fotó: Havas Henrik / Facebook

Dömsödi Gábor úgy döntött, hogy kiszáll ebből a Full HD-ből. Én ezt nem minősítem, az ő döntése

– mondta Havas a Dömsödi nélkül leforgatott műsorban. Az új műsorvezető Para-Kovács Imre lett, a műsor címe pedig PHD-ra (Para Havas Duó) változott. Azt is megírtuk korábban, hogy távozik a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom (Memo) éléről Huszár Viktor pártelnök, és még mielőtt bejelentette volna a távozását, a Frisshírek.hu legtöbb munkatársát elküldte: az a hír terjedt el, hogy hét-nyolc főtől válnak meg a szerkesztőségben.

A portál átalakítás alatt áll, ugyanis az elvárt eredményeket nem hozta. 

„A jövőben a tulajdonos a videós tartalmak megerősítésére fókuszál, azaz az online lap helyett a Frisshirek.hu podcastcsatornáját erősíti. Az átalakítás sajnos azt eredményezte, hogy három kollégától – munkájuk elismerése mellett – megváltunk” – közölte a Gattyán-féle cégcsoport kommunikációs vezetője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.