Közélet

Török: A Fidesz elvesztette a realitásérzékét

Az egri kórházzal kapcsolatos gondok és a gyöngyösi gumiabroncsgyártás meghiúsulása között vont párhuzamot Török Zsolt, az MSZP Heves megyei országgyűlési képviselője – írja az MTI alapján a hirado.hu.

Török elmondta: a Fidesz elvesztette a realitásérzékét Heves megyében azzal, hogy összesen közel 2.000 munkahely létrejöttét akadályozta meg Gyöngyösön, mert népszavazást kezdeményezett az indiai Apollo Tyres beruházása ellen.

Szerinte a Fidesz hasonló akciót hajt végre Egerben, ahol a megyei kórházban egy hatmilliárd forintos fejlesztést akar megakadályozni, illetve "keresztbe akar tenni" a dolgozók 15 százalékos béremelésének. Kifejtette: a kórház üzemeltetését elnyerő Hospinvest 14-15 százalékos béremelést ígért, és ha megakadályozzák az egri kórház működését, nemcsak a béremelés vész el, hanem a munkahelyek is.

Török Zsolt szerint azt, hogy elveszett a Heves megyei fideszes politikusok realitásérzéke, az is mutatja, hogy pénteken az egri bazilika előtt a Magyar Gárda megyei zászlóavatóján részt vesz egy fideszes országgyűlési képviselő és a város polgármestere.

Török Zsolt Fidesz
Kapcsolódó cikkek