Közélet

Siessen, ha szeretne jegyet a Depeche Mode koncertre!

Egy nap alatt elkelt a belépők több mint 20 százaléka a Depeche Mode budapesti koncertjére. A jegyirodákban kedden reggel kezdték árusítani a belépőket, hasonló az érdeklődés a brit zenekar fellépése iránt, mint az AC/DC koncert esetében.

Kedden délelőtt kezdődött el a jegyértékesítés a június 23-i Depeche Mode budapesti koncertjére. A brit zenekar lemezbemutató koncertturnéja keretében lép fel Magyarországon is. A Depeche Mode június 23-i a koncertje iránt akkora az érdeklődés, hogy van egy-két szektor, ahol már csak limitált számú jegy áll rendelkezésre – írja a HírTV az FH nyomán.

"A Tour of Universe 2009" című lemezbemutató turné május 10-én Izraelből indul és július 11-én Portóban zárul. A Depeche Mode európai turnéja során 22 ország 28 városában mutatja be új albumának anyagát.

A zenekar az európai turnéra minden országban kedden kezdte meg a hivatalos jegyárusítást. Vannak olyan városok, ahol már a jegyek döntő többsége gazdára talált.

A Depeche Mode tagjai, Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher október 6-án Berlinben jelentették be, hogy jövő tavasszal, új albumuk megjelenése után indulnak lemezbemutató turnéra. Az új Depeche Mode-album a tervek szerint áprilisban jelenik meg. Az együttes tagjai jelenleg az utolsó simításokat végzik a tavasszal megjelenő új lemezükön.

jegy turné Depeche Mode koncert
Kapcsolódó cikkek