Közélet

Wáberer: "Mindig kapok ajándékba egy luxusautót"

Az átlagosnál nagyobb a kockázattűrő képességem, de alaposan körbejárom a dolgokat, mielőtt döntenék - vall a HVG-ben üzleti és magánemberi habitusáról Wáberer György, aki Wabard néven nemrég saját biztosítót is alapított.

- Sokáig harcoltam ellene, hogy a nevemet használjuk, de meggyőztek. Így a tárgyalásokon nagyobb súllyal léphetek fel, és a nevem az új biztosítónál is garancia – mondta a szállítóguru.

Az ország egyik leggazdagabb vállalkozója gyermekeit nem hagyja nagy lábon élni, osztályukban utolsóként kaptak mobiltelefont, és a legdrágább ajándékuk is egy laptop volt.

Wáberernek egyébként nincs gondja autóra, mint azt a lapnak elmondta, attól függően, hogy menynyi Volvo vagy Mercedes kamiont vesznek, mindig kap ajándékba egy luxusautót.

Wáberer György a politikáról elmondta, mindkét párt programjában talál értékes dolgokat, szerinte ezeket kéne összegyúrni. „A meglévő társadalmi szervezeteken keresztül próbálom befolyásolni a politikai döntéseket. Például hogy valóban rászorultsági alapon működjenek az állami juttatások, hiszen mégsem járja, hogy például én is alanyi jogon kapjam a családi pótlékot”

szállítmányozás Wáberer lapptop fuvar Wáberer György gazdag
Kapcsolódó cikkek