Közélet

Hóba burkolózott a kaszinók városa - Videó, webkamerák

Rekord mennyiségű hó esett Las Vegas-ban. A meteorológusok szerint ennyi hó 1979 óta nem esett szeptemberben a nevadai városban, a lakosok ugyanakkor nem feltétlenül élvezik a szokatlan időjárást.

Mára kitisztult az idő, a tegnapi hóvihar azonban rekord mennyiségű havat hozott, amely most több mint 9 centiméter vastagon borítja be a McCarran repteret – tudósít az AP.

A sok esőt és havat hozó ciklon Nevada és Arizona nagy részét érintette, a Las Vegas-t a szomszédos államokkal összekötő autópályákat részlegesen le kellett zárni. Az időjárás nem kímélte a kaszinóknak otthont legendás Strandet, sokan vendég kénytelen volt a parkolókban hagyni autóját vagy motorját, mert a hirtelen jött havazásban nem mertek vezetni.

Az ország hatodik legforgalmasabb repterén mára javult a helyzet, tegnap a rossz látási viszonyok miatt mindössze egy gép szállt fel, az utasoknak a terminálon kellett éjszakázniuk.

Seattle lakói is rendkívüli hóval küzdenek: a Washington államban található városban vörös jelzés lépett érvénybe, ez azt jelenti, hogy a munkások éjjel-nappal dolgoznak a hó eltakarításán.

Webkamerák a behavazott Las Vegasról:

http://hu.webcams.travel/webcam/1169663215

www.earthcam.com/usa/nevada/lasvegas/

www.lasvegaswebcams.com/

Las Vegas webkamera
Kapcsolódó cikkek