Közélet

Vasárnap már kora tavaszi idő lehet

Ma erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és eleinte többfelé, majd inkább csak a Dunántúlon várható havazás, a délnyugati és a nyugati megyékben havas eső, eső valószínű. Reggel 0, -5, délután 0, +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Holnap változóan felhős lesz az ég, főleg délután számíthatunk napsütésre. Reggel még erős fagyok lehetnek, délután azonban már országszerte fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet - áll a köpönyeg.hu előrejelzésében.

Csütörtökön kezdetben főleg délen még lehet némi napsütés, majd északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé várható eső, havas eső, északkeleten havazás is lehet.

Pénteken délelőtt még sokfelé lehet vegyes halmazállapotú csapadék, majd a felhőátvonulásokból hózáporok alakulhatnak ki, az északnyugati szél erős, időnként viharos lesz.

Szombaton erősen felhős lesz az ég, szórványosan lehet zápor, a hegyekben hózápor. Vasárnapra tovább melegszik a levegő, igazi kora tavaszi idő alakulhat ki, délen már 12-13 fokot is mérhetünk a délutáni órákban, eső, zápor elszórtan lehet.

eső idő előrejelzés tavaszi
Kapcsolódó cikkek