Közélet

Dávid Ibolya: Bokros megy Brüsszelbe

Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti képviselője mandátumának átvétele után kimegy Brüsszelbe, nincs ma napirenden semmiféle képviselőcsere

A pártelnök annak kapcsán mondta el véleményét, hogy a Magyar Hírlap keddi számában azt írta: Bokros Lajos csak néhány hónapig lesz brüsszeli EP-képviselő, ezután átadja helyét az MDF EP-listáján őt követő Habsburg Györgynek. A lap úgy tudja, a váltásra azért lesz szükség, mert Bokros Lajos lenne az MDF húzóembere a következő országgyűlési választáson is - írta a teol.hu az MTI cikke alapján.

Dávid Ibolya kiemelte: az, hogy hogyan készül az MDF a 2010-es  választásokra, a következő hónapok kérdése lesz. Az MDF elnöke közölte: a Magyar Hírlap folyamatos hadjáratot  folytat a Magyar Demokrata Fórum ellen. Félinformációkat, féligazságokat hoz nyilvánosságra úgy, hogy az érintettek  véleményét rendre nem kéri ki - tette hozzá.

Mint mondta, ebben az esetben sem hívta fel a lap újságírója sem  Bokros Lajost, sem Habsburg Györgyöt, sem a párt elnökét. Hangsúlyozta: a Magyar Hírlap azon közlése, hogy Bokros Lajos  átadja helyét Habsburg Györgynek, félretájékoztatás, nincs napirenden ez a kérdés az MDF-ben.

Dávid Ibolya EP-választás Bokros Lajos Habsburg György MDF-ügyek
Kapcsolódó cikkek