Bokros Lajos

Bokros: Nem csökkennek a munkabérek a menekültek miatt

A menekültválság miatt nem fognak csökkenni az európai munkabérek, hosszú folyamat a munkaerő piaci integráció, ráadásul a menedékkérők célországaiban óriási munkaerőhiány van. A magyar exportot közvetlenül nem érinti az EU belső határainak lezárása - írja a 24.hu.
2015.09.16 Olvasási idő: 0 perc

Nem teljes a baloldali egység, a PM nem állt be Bokros mögé

2014.09.29 Olvasási idő: 0 perc

Gyurcsányék pártja is beállhat Bokros mögé

A napok óta zajló tárgyalások nyomán úgy tűnik, hogy Falus Ferenc visszalép, és Bokros Lajos lesz a demokratikus ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltje - jelentette ki az ATV hétfő reggeli műsorában a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője.
2014.09.29 Olvasási idő: 0 perc

Magyar György is visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől

2014.09.29 Olvasási idő: 0 perc

Air France-sztrájk: keddig meghosszabbították a sztrájkfelhívást a pilóták

Jóllehet az Air France vezetőség már engedett a pilóták egyik fő követelésének, és visszavonta a fapados légitársaság, a Transavia európai fejlesztésének tervét, a tárgyalások a szakszervezettekkel még mindig nem értek véget, és a pilóták egyelőre jövő keddig meghosszabbították a sztrájkfelhívást. Szombaton a járatok fele fog közlekedni.
2014.09.26 Olvasási idő: 0 perc

Autótolvaj- és orgazdahálózatot lepleztek le Pest megyében

Csaknem száz gépkocsit lopott el, szerelt szét, majd értékesített az a kilencfős csoport, amelynek tagjait április eleje óta fogták el. A gyanúsítottak ellen lopás, orgazdaság, illetve egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folyik eljárás - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
2014.04.29 Olvasási idő: 0 perc

"A tavaszi választás nem tekinthető minden pontban előre lefutottnak"

Mesterházy Attila szerint néhány napra lesz cska szükség az ellenzéki összefogás részleteinek kidolgozására. A Republikon Intézet szerint az MSZP, az Együtt-PM és a DK tavasszal a jelenlegi, a biztos pártválasztóknál együttesen elért 32-35 százalékos támogatottságnál is jobb eredményt érhet el, a választási győzelemhez szükséges 40-45 százalék ambiciózus cél. A választás esélyese még mindig a Fidesz, de lehetőség van a legyőzésére. A Nézőpont Intézet szerint a kényszer szülte kompromisszumnak ára van, az MSZP és az Együtt elfogadta Gyurcsány Ferenc részvételét, akivel korábban kizárták az együttműködést, Bajnai Gordonbeletörődött Mesterházy elsőbbségébe, míg az MSZP-nek is engednie kell, feltehetően befutó helyeket. A tavaszi választás nem tekinthető minden pontban előre lefutottnak.
2014.01.13 Olvasási idő: 0 perc

Bokros Lajos a gazdaságpolitika tökéletes csődjéről

A magyar gazdaságpolitika tökéletes csődje és hiteltelensége miatt már januárban el kellene fogadni az IMF fő szakmai követelményeit – figyelmeztet Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Középeurópai Egyetem tanára a Figyelőnek adott interjújában.
2012.01.12 Olvasási idő: 0 perc

Bokros: Becstelen és szakszerűtlen a kormány gazdaságpolitikája

Bokros Lajos európai parlamenti képviselő szerint a kormány ésszerűtlen és szakszerűtlen gazdaságpolitikát folytat, amely ezért teljes mértékben eredménytelen, a kormánynak a saját meghirdetett céljai közül egyetlen egyet sem sikerült elérnie, vagy megközelítenie.
2011.10.07 Olvasási idő: 0 perc

A Moody's most Londonban csapott le

A Moody's nemzetközi hitelminősítő rontott több brit pénzintézet adósbesorolásán pénteken a kormányzat támogatás iránti elkötelezettségével kapcsolatos aggodalmakra hivatkozva.
2011.10.07 Olvasási idő: 0 perc