Közélet

Fidesz kampány: érkeznek az önkéntesek és az adományok

Több mint 50 ezer önkéntes jelentkezett eddig a Fidesz kampányát segíteni és több mint 130 millió forintnyi adomány érkezett a párthoz – közölte Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője a Független Hírügynökségnek adott interjújában pénteken

Szijjártó Péter hozzátette: a legnagyobb befizetés egy adományozótól egymillió forint volt - idézi a HírTV az interjút.

Az ellenzéki politikus megerősítette, hogy a Fidesz március 15-én egy budapesti szabadtéri rendezvénnyel - a várakozások alapján sok tízezer résztvevővel - nyitja választási kampányát.

A rendezvény helyszínéről és pontos idejéről azonban még nem született döntés. A márciusig tartó időszakban a Fidesz az önkéntesek toborzása mellett a kopogtatócédulák összegyűjtésére koncentrál.

A legnagyobb ellenzéki párt szeretne 2 millió ajánlószelvényt összegyűjteni és minél több választóhoz személyesen is eljutni. Egyszerű, világos üzenetek A választási kampányban a Fidesz folytatni fogja a már eddig is alkalmazott egyszerű, világos üzenetek közvetítését a választók felé és nem tervezik új elemek alkalmazását – hangsúlyozta a fideszes politikus, elismerve, hogy a Fidesz rövid, intenzív kampányra készül.

fidesz kampány Fidesz rendezvény adomány
Kapcsolódó cikkek