Közélet

Orbán magáról: "Jön egy ember, veszi a bátorságot…"

Facebookos oldalán azt kérte rajongóitól Orbán Viktor, hogy tegyenek fel kérdéseket, amelyeket megválaszolhat a hétfői országértékelő beszédében.

A Facebookos oldalán üzent az embereknek Orbán Viktor, a miniszterelnök azt kéri, hogy tegyenek fel kérdéseket, vessenek fel témákat az emberek, amikre válaszolhat hétfői évértékelőjén.

Orbán Viktor a videóüzenetében elárulta, nem szereti magát azt a szót, hogy országértékelő, mert nagyképűnek találja, „jön egy ember, és veszi a bátorságot, hogy értékeljen egy egész országot”. Bár szerinte ezek a beszédek nem is erről szólnak, hanem egy ország jövőjéről – írja a Hírszerző.

„Azt szeretném kérni, tegyetek fel kérdéseket, vessenek fel témákat, amelyekről mindenképpen szeretnének, szeretnétek, hogy beszéljek” – mondta, hozzátéve, hogy 2011 a megújulás éve lesz, ez pedig számos kérdést vet fel.

A miniszterelnök szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján többet is elárult, Orbán Viktor beszédében sorra veszi majd az elmúlt év legfontosabb eseményeit, értékeli az ország és az emberek helyzetét, valamint "azt az eddig közösen elvégzett munkát, amelynek a célja az, hogy átszervezzük és megújítsuk Magyarországot.

miniszterelnök kérdés országértékelő Facebook
Kapcsolódó cikkek