Közélet

Holnap sem lesz igazán kiránduló idő

Vasárnap hajnalban északnyugaton, napközben több helyen valószínű eső, zápor – írja a holnap estig szóló előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Napközben egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet, de a Tiszántúlon estig sok marad a felhő, délután elsősorban délen és keleten számíthatunk még esőre. Éjszaka keleten is csökken, majd északnyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, hajnalban északnyugaton, vasárnap napközben több helyen valószínű eső, zápor. A Dunántúli- és az Északi-középhegységben havas eső, hó is lehet.

Forrás: AFP

Vasárnap délutántól csökken a felhőzet, az Alföld északi felén a nyugati szél megerősödik majd. Hajnalban délnyugaton nagyobb területen köd képződhet, amely vasárnap késő délelőttre feloszlik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3 fok között valószínű, délnyugaton és az Északi-középhegység völgyeiben lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 3 és 9 fok között alakul, 5 fok alatti maximum az Északi-középhegység térségében várható.

vasárnap eső időjárás
Kapcsolódó cikkek