Közélet

Újabb bestsellerek jönnek tavasszal

Ismét izgalmas újdonságokkal rukkolt elő a 21. század Kiadó.

Ismét izgalmas újdonságokkal rukkolt elő a 21. század Kiadó, melyek közül most 3 könyvet választottunk ki bemutatásra.

Teresa Driscoll: Jóbarát

Sophie vonaton ül a férjével, messze otthonától és négyéves kisfiától, Bentől. Rémisztő telefonhívást kap. Tragikus baleset történt, két kisfiú kórházba került. Az egyikük Ben.

Sophie Emmát kérte meg, hogy távollétében vigyázzon a kisfiára. A két nő nemrég ismerkedett meg egymással. Annak ellenére, hogy a faluban rosszindulatú pletykák keringtek Emmáról, Sophie őszinte volt hozzá, és megbízott benne. Most, hogy értesült a tragédiáról, attól fél, szörnyű hibát követett el, amivel az egész családját veszélybe sodorta.

Fogytán az idő. Sophie retteg, hogy nem tud segíteni a gyermekén. Még órákba telik, míg hazaér. Lassan kiderül az igazság, az élete pedig örökre megváltozik.

Anonymous: Fedőneve: Jégmadár

Jégmadár elsőosztályú női titkosügynök. Küldetése, hogy elcsábítson egy vagyonos és politikai körökben befolyásos férfit, majd elérje, hogy feleségül vegye.

2016 októbere. Az Egyesült Államokban már csak néhány hét van a választásokig. Grace Elliott újságíró forró nyomon jár: egy pornósztár hajlandó interjút adni arról, hogy azzal a férfival szűrte össze a levet, aki a következő amerikai elnök lehet.

Fotó: Pixabay

Túl kényes téma: senki sem meri bolygatni. Még Grace főnöke sem, a piacvezető amerikai pletykalap kiadója. Grace Európában egy másik robbanásveszélyes sztorira bukkan. Ha nyilvánosságra hozza, ezzel eldöntheti az elnökválasztás kimenetelét, és egy újabb hidegháború veheti kezdetét.

Noah Hawley: Zuhanás előtt

Egy ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Mar​tha’s Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal.

Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki?

21. század Kiadó könyv bestseller
Kapcsolódó cikkek