Közélet

Nagy László bejelentette visszavonulását

Nagy László a Barcelona színeiben kétszer nyert Bajnokok Ligáját, négyszer-négyszer spanyol bajnokságot és spanyol kupát, valamint egyszer EHF Kupát.

A pénteki sajtótájékoztató keretében a Telekom Veszprém csapatkapitánya, Nagy László hivatalosan bejelentette, hogy az idény végeztével befejezi profi sportolói pályafutását – olvasható a Telekom Veszprém oldalán.

A pénteki naptól hivatalossá vált egyben az is, hogy a világ legjobbjának is megválasztott jobbátlövő 2019. július 1-től a Telekom Veszprém sportigazgatójaként segíti tovább a klubot.

Nagy László
Fotó: AFP

Nagy László a Barcelona színeiben kétszer nyert Bajnokok Ligáját, négyszer-négyszer spanyol bajnokságot és spanyol kupát, valamint egyszer EHF Kupát. A veszprémi csapat színeiben eddig ötször lett magyar bajnok, hatszor Magyar Kupa győztes és kétszer SEHA Liga győztes, ezen felül pedig immáron ötödik alkalommal szerepelhet a VELUX EHF Bajnokok Ligája Final4-ban a magyar rekordbajnok csapattal. Az „Építők” színeiben eddig 266 alkalommal lépett pályára és 900 gólt szerzett.

Nagy László visszavonulás Telekom Veszprém
Kapcsolódó cikkek