Közélet

Először nyertek el EY Év Üzletembere díjat sport területről

Dr. Mihalik Zsuzsa az All You Can Move SportPass társtulajdonosa kapta az idei EY Év Üzletembere különdíját a csütörtök este a Pesti Vígadóban rendezett ünnepélyes gálán, ahol kiosztották az „EY Az Év Üzletembere” díjait.

Az idén 20 éves magyar vállalat vezetője olyan szolgáltatást (All You Can Move SportPass) talált ki és hozott létre, mely a velük szerződött vállalatok munkavállalói számára korlátlan belépési lehetőséget biztosít az ország 110 településének szinte összes fitnessklubjába, uszodájába, jógatermébe és számos egyéb sportlétesítményébe, ezzel segítve az egészséges életmód magyarországi elterjedését.

Fotó: OTS

Az AYCM SportPass-szal eddig 500 ezer embert ösztönöztek a rendszeres sportolásra, kik heti 2-3 alkalommal sportolnak a kártyával, ezzel a szabadidő-sport legnagyobb magyarországi szereplőjévé nőtte ki magát a kezdeti étkezőasztal-cégből.

A Humánpolitika.com kutatása szerint a rendszeresen sportoló munkavállaló 3 nappal kevesebbet hiányzik a munkahelyéről betegség miatt, ezzel évi 4 milliárd forintot spórolva meg az államnak, hiszen 3 nappal kevesebb TB járulékot kell fizetni utánuk.

sport AYCM év üzletembere OTS
Kapcsolódó cikkek