Közélet

Társasjátékok ezreit mutatják be a Lurdy Házban

A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között.

Négyszázötven asztalon 80 játékmester segítségével több mint ezer magyar és külföldi játékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén, amelyet november 23-án és 24-én tartanak Budapesten, a Lurdy Házban.

A modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválján több játékkiadó és forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát

- közölték a szervezők.

Fotó: AFP

A hétvégén 9 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni több mint ezer magyar és külföldi logikai, stratégiai, party, családi és gyerektársasjátékokat.

A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, segítenek megtalálni mindenki számára a neki való játékot.

Az eseményen új és díjazott társasjátékok mellett a fejlesztői teremben az érdeklődők kipróbálhatják a még fejlesztés alatt álló társasjátékokat is, így bepillantást nyerhetnek a társasjáték-alkotás kulisszatitkaiba.

A program keretén belül versenyt is rendeznek a szervezők – írták a tájékoztatóban.

társasjáték Társasjátékok ünnepe Lurdy Ház játék
Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek