Közélet

Tízmilliós bónuszairól is lemondana Neymar a Barcelona kedvéért

A támadó 2017-ben rekordot jelentő 222 millió euróért igazolt át a katalán csapattól a Paris St. Germainhez, de visszatérne első európai klubjába.

A Mundo Deportivo szerint Neymar már a párizsi csapattársai előtt sem titkolja szándékát, hogy minél hamarabb visszatérjen az FC Barcelonához – áll az Origo sportrovatának anyagában.

A spanyol lap Neymarhoz közeli forrásokra alapozva azt írja, hogy a brazil klasszis átigazolása állandó téma a PSG játékosai között, és sokszor meg szokták kérdezni a pletykákról az érintettet is. Állítólag Neymar ilyenkor egyáltalán nem kertel, és kategorikusan kijelenti, hogy

ő márpedig mindenképp szeretne visszamenni a Barcához.

Fotó: DENIS CHARLET / AFP

A támadó 2017-ben rekordot jelentő

222 millió euróért igazolt át a katalán csapattól a Paris St. Germainhez,

ahol viszont eddig nem sikerült megvalósítani a fő célt, azaz megnyerni a Bajnokok Ligáját. Neymarnak ráadásul több konfliktusa is akadt a párizsi szurkolókkal, nem csoda, hogy visszatérne első európai klubjába.

https://www.youtube.com/watch?v=VZGz8tgO3d8&t=9s

Ehhez egyébként arról

a mintegy 32,5 milliór euróról is lemondana, amivel a Barcelona tartozik még neki különböző korábbi bónuszok miatt.

Már kérdés, hogy mivel még elő szerződése van, ezért a két csapatnak is meg kell egyeznie, a tárgyalások pedig már körülbelül egy éve tartanak. A Barca korábban pénzt és játékost is ajánlott érte,

a párizsiak viszont csak pénzt szeretnének érte, méghozzá körülbelül 160 millió eurót.

A koronavírus-járvány gazdasági hatásai miatt azonban a katalán együttes ezt semmiképp sem szeretné kifizetni, ezért a Neymar jövője továbbra is bizonytalan.

Paris St. Germain koronavírus labdarúgás Barcelona Párizs Neymar
Kapcsolódó cikkek