Közélet

Egy évet csúszik a Jurassic Park: Világuralom bemutatója is

Annak ellenére, hogy sokat költöttek a film koronavírus-mentes forgatására, a hatodik dínós film csak jövőre kerülhet mozikba.

Egy évvel elhalasztja a Jurassic Park: Világuralom című film bemutatóját a Universal Pictures, így 2022. június 10-én kerül az amerikai mozikba.

A halasztást Colin Trevorrow, a sci-fi rendezője jelentette be a Twitteren, ezzel együtt bemutatta a film első poszterét is, mely az 1993-as kasszasiker első részét idézi meg.

„Az elmúlt három hónapban különleges csapattal dolgoztam együtt egy olyan filmen, melyet alig várunk, hogy megoszthassunk a világgal. Még akkor is, ha még egy kicsit tovább kell várni, megéri. Addig is maradjatok egészségesek és vigyázzatok egymásra”

-írta Trevorrow a posztjában.

Fotó: The Yomiuri Shimbun

A Jurassic Park: Világuralom forgatását márciusban leállították a koronavírus-járvány miatt, majd ez volt az első nagy film, melynek folytatták a munkálatait. A stúdió mindent megtett azért, hogy vírusmentes maradhasson a forgatás: folyamatos teszteléseket és hőmérsékletméréseket végeztek, a stábot izolálták egy hotelben a munka idejére.

Az intézkedések költsége eléri az ötmillió dollárt (másfél milliárd forint) is

az egyik bennfentes szerint. A film még nem készült el teljesen, de egyes források szerint nagyjából három héten belül befejeződnek a munkák – írja a Variety.com.

A Jurassic Park: Világuralom a 27 éves franchise hatodik filmje, a főszerepekben ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz látható. Csatlakozott hozzájuk Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is.

Addig is kis nosztalgia:

https://www.youtube.com/watch?v=QWBKEmWWL38

https://www.vg.hu/mozaik/tobb-tizezer-munkahely-kerult-veszelybe-bezarja-kapuit-a-cineworld-3116494/

mozibevételek Jurassic Park
Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek