Közélet

Az orosz kapitány nem tudott ellenállni a kólának

Cristiano Ronaldo a magyarok elleni, keddi csoportmérkőzést felvezető hivatalos sajtótájékoztatón eltett az asztalról két üdítős üveget, majd a portugál klasszis felhívta a figyelmet a víz fogyasztására a szénsavas termékkel szemben.

Szerdán a Svájcnak két gólt szerző olasz Manuel Locatelli cserélte szintén egy palack vízre az üdítőt, később a – magyarokkal ugyancsak azonos csoportban szereplő – franciák középpályása, a muszlim vallású Paul Pogba döntött úgy, hogy nem hajlandó egy üveg sörrel maga előtt válaszolni az újságírók kérdéseire.

https://www.youtube.com/watch?v=PY4_tGM0IHE&feature=youtu.be

 

A finnek elleni sajtótájékoztató előtt Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov orosz szövetségi kapitány az egyik elé tett üveg kólával kinyitott egy másikat, majd kortyolt az üdítőből.

Georgij Dzsikija érdeklődött edzőjétől, hogy látta-e, mit tett Ronaldo a bekészített szponzori tartalmakkal, erre a szövetségi kapitány megvonat a vállát, majd újra ivott az üvegből.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) most emlékeztett rá, hogy a szponzorokkal kötött megállapodások szerves részét képezik a torna lebonyolításának, ráadásul biztosítják a futball fejlődését is, beleértve az ifjúsági és a női programokat.

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek