Közélet

Íme néhány tipp, ha táborozna gyermeke

A legjobb táborok jó része már betelt, viszont felmérések szerint a szülők tizede a nyári szünet kezdetén kezd el tábort keresni a gyermekének. A későn ébredők segítségére siet a Táborfigyelő gyermektáborokat gyűjtő portál, amely összegyűjtötte a hat legnépszerűbb témájú és ár-érték arányú táborokat, amire még lehet jelentkezni.

Nyári manótáborok ovisoknak és kisiskolásoknak – napközis!

Családias környezetben kis csoportlétszámú táborokban hetente más-más tematikával várják az ovisokat és a kisiskolásokat. Választható kézműves, mesehősös, boszis és varázslós, kalózos és kishableányos, lovag- és hercegnőképzős, sőt cirkuszi téma is. Minden hétre jellemző a sok játék, társasozás és kézműveskedés.

Ár: 26 000 forint

Balatoni Kalandtábor – ottalvós!

Gyermekünk eltölthet egy fantasztikus hetet a Balatonon! Programok széles választéka várja a táborozókat: kincsvadászat, íjászat, katasztrófahelyzet elhárítás, óriás labirintus, erőpróbák, látogatás tanyán, számháború, sátor készítés, falusi akadálypálya, tábortűz, éjszakai bátorságpróba, stb.

Ár: 65 000 forint

Fotóstábor tinédzsereknek a XVI. kerületben – napközis!

A leírás alapján a tábor végeztével jobb képeket készíthetünk, akár már a mobillal is! Ha szívesen készítene gyermekünk átlagos, sótlan képek helyett megragadó, különleges, képeket, ha érdekli a fényképezés, szívesen könnyedén, interaktívan szeretne megismerni az alapokkal, ez a tábor az, amit keres!

Ár: 39 000 forint

Fotó: Komka Péter / MTI

Katonai tábor Alsónémedin – ottalvós!

Katonai tábor kifejezetten gyerekeknek, teljes ellátással! Indítanak 1 hetes és 1 hónapos turnusokat is. Az egyhetes turnusok gyakorlatias képzés során betekintést engednek a katonai életbe, amíg az 1 hónapos képzés során mind elméleti, mind gyakorlati képzésben részt vesznek a gyerekek, ahol elsajátíthatják a katonai alaptan elnevezésű tankönyvben összegyűjtött alapokat.

Ár: 35 000 forint

Hunnia tábor – ottalvós!

A Hunnia táborban gyerekek és felnőttek egyaránt a sok játék, sport mellett egy kis történelmet is tanulnak. Számháborúban, éjszakai bátorságpróbán és egy törzsi csatában vehetnek részt. Beszélgetünk őseinkről, akikre máig büszkék lehetünk. Megismerkednek a hagyományos magyar harcművészet, a baranta elemeivel és gyakorolhatják. Kézműves foglalkozások keretében maradandót alkotnak. Népi játékokat tanulhatnak. Elsajátíthatják a magyar néptánc lépéseit egy vidám zenés estén.

Ár: 38-48 000 forint

Rajzfilmes tábor – napközis!

A táborban a gyerekek elkészíthetik saját rajzfilmüket! Szeretettel várják a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat Rajzfilmes táborukba. A résztvevők megismerik a hagyományos animációkészítés alapjait, a kreatív animációs figura- és karaktertervezést (kulcs- és fázisrajzolás), a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, valamint a dinamikus, mozgatás módszereit. Az elkészült munkákat pendrive-on hazavihetik. A tábor alatt rajzfilmes technikai ismeretek mellett, előadást tartanak a rajzfilmkészítés folyamatairól.

Ár: 48 000 forint

A fenti táborokon kívül közel 1000 táborturnus elérhető még a Táborfigyelő portálon.

Táborfigyelő tábor
Kapcsolódó cikkek