Hőségriadó, focimeccsek, home office – minden okunk megvan rá, hogy egy kisebb bevásárlás kedvéért ne akarjuk elhagyni a lakást. A Tesco és a NetPincér most indult együttműködése keretében akár 1000 féle élelmiszer közül lehet válogatni.

A Thaly Kálmán utcai és Erzsébet Királyné útjai üzletekből főként biciklis futárok szállítják házhoz a portálon megrendelt termékeket, akár 30 percen belül.

Egyre nagyobb az igény a házhozszállításra, így online szolgáltatásainkat a változó igények alapján folyamatosan fejlesztjük és bővítjük

– mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Global-Zrt. vezérigazgatója.

Fotó: Kallus György / VG

A kínálatban a mirelit áruk kivételével hűtött élelmiszerek is találhatók, amelyeket hőszigetelt thermoboxokban szállítanak ki a futárok. A leadott rendelések azonnal megjelennek az adott üzlet rendszerében, amelyet az áruház munkatársa készít össze nagyjából 15 percen belül, hasonlóan ahhoz, mintha a vásárló maga pakolna a kosarába.

Az elérhető termékek listája – a bolti készletet követve – naponta ötször frissül.

„A friss készételek mellett így egyre népszerűbbek az élelmiszerek is, köztük például a sör, a szénsavas üdítők, a péksütemények vagy akár a főzéshez szükséges alapanyagok, amelyekre sokszor azonnal van szüksége a tőlünk rendelőknek. Ezért is örülünk annak, hogy több mint 5000 éttermi és 330 üzleti partnerünk mellett kínálatunkat az egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánc termékeivel is bővíthetjük. Reméljük, hogy a próbaidőszakot követően további Tesco áruházakat tudunk bevonni a kiszállítási körbe, hogy még több otthonba eljusson a villámgyors vásárlás lehetősége” – mondta Patai Zoltán, a NetPincér ügyvezetője.