Lemaradhatnak a Ferencváros–Celtic budapesti, november eleji Európa-liga-összecsapásról a Skóciában élő vendégdrukkerek – ezzel kapcsolatban fejezte ki aggodalmát John Paul Taylor, a Celtic FC-szurkolókkal való kapcsolattartásért felelős titkárának tájékoztatása után több drukker.

Fotó: Russel Cheyne

Taylor arra figyelmeztette a szurkolókat, hogy Magyarországon a stadionba való belépéshez vagy magyar védettségi igazolás, vagy pedig EU-s oltásigazolás szükséges, sem a brit oltásigazolás, sem pedig a negatív, Nagy-Britanniában elvégzett PCR-teszt nem elegendő

írja a thecelticstar.com honlap.

A szurkolói aggodalmakra Taylor gyorsan leszögezte, hogy azok a Celtic-drukkerek, akik az EU-n belül élnek és rendelkeznek a megfelelő papírokkal, biztosan ott lehetnek a meccsen. A szurkolói fórumokon többen is elégedetlenségüknek adtak hangot, hogy ismételten a félresiklott brexit miatt szívnak.

Két héttel ezelőtt néhány Celtic-szimpatizáns úgy utazott el Sevillába, hogy nem léphettek be ott sem a stadionba. A csapatukat azonban a Betis arénája előtt üdvözölték és kintről szurkoltak.