BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meghalt Sinnead O’Connor fia

Az ír zenész fia mindössze 17 éves volt, halála előtt két nappal tűnt el.

Két nappal azután, hogy eltűnt, életét vesztette Sinéad O'Connor 17 éves fia – írja a The Guardian. A zenész a közösségi médiában, szombaton osztotta meg a hírt és szavaiból kiderül, hogy fia öngyilkos lett. A híreket a rendőrség is megerősítette.

Fotó: Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Shane O'Connor csütörtökön tűnt el és a rendőrség is igyekezett megtalálni. A tinédzsernek a Kildare Countyban található Newbridgeben veszett nyoma és utoljára péntek reggel Dublinban látták. A rendőrségi keresésről szóló felhívás, melyet pénteken is megismételtek aggodalmat fejezett ki a fiatalember állapotával kapcsolatban.

A zenész fiának holttestét pénteken találták meg a rendőrök. Sinnéad O'Connort a közösségi médiában elárasztották a részvétet kifejező üzenetek ugyan, de ez a tragédiát valószínűleg nem enyhíti. 

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.