Egy rövid videóban támogatásáról biztosította Ronaldinho a Megoldás Mozgalmat. Az egykori aranylabdás labdarúgó a videóban külön kiemelte Gattyán Györgyöt és Huszár Viktort, akik a pár hete megalakult mozgalom és a teqball sportág alapítói is egyben.

Ronaldinho 2016-ban kötött megállapodást teqballal, hogy népszerűsítse a magyar sportágat. Az egykori brazil labdarúgó évekig volt a teqball európai nagykövete, még Luxemburgba is elrepült, hogy a Docler Holding székhelyén a nemzetközi sajtó előtt mutassa be a sportágat. 

Én most is veletek vagyok és biztosítalak benneteket minden támogatásomról

 – mondta a brazil sztár.

Korábban a VG is beszámolt a hírről, hogy Gattyán Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontot, és a vállalkozáshoz összesen 106 magyar képviselőt keres. A milliárdos a Friderikusz podcast című műsorban később arról beszélt, a kezdeményezése lényege, hogy digitalizálja Magyarországot, és ehhez társakat keres. A beszélgetésben az is elhangzott, hogy akár mozgalommá, és ha kell, párttá szervezné a kezdeményezését 2022-re, de 

hangsúlyozta, nem az a fontos, hogy megmérettesse az elképzelését a választáson. 

A most mégis a párttá alakult kezdeményezést Gattyán legnagyobb cége, a Docler Holding székházába jegyezték be, a X. kerületi Expo térre. 

Az internetes vállalkozásaiból, erotikus és jövendőmondó online szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán az elmúlt években főleg az általa is életre hívott teqballal, illetve különböző jótékonykodásaival került a hírekbe, idáig közélet témákban egyáltalán nem nyilatkozott meg. 

 

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt