Gattyán György milliárdos üzletember, a Docler-csoport alapítója évekig kerülte a nyilvánosságot, nem sűrűn adott interjút, azonban a napokban tévé- és online hirdetésekben is feltűnt egy vele készült PR-beszélgetés. Később kiderült, hogy Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontot, hogy 

felmérje a magyar lakosság véleményét és igényeit az állami szektor által nyújtott szolgáltatások digitalizációjával kapcsolatban. 

A VG is beszámolt a hírről, és arról, hogy a vállalkozáshoz összesen 106 magyar képviselőt keres az üzletember. A kezdeményezés négy területre akar fókuszálni: az oktatásra, az egészségügyre, a hivatali ügyintézésre, illetve a korrupcióra.

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Friderikusz Sándor podcastjának vendége volt az üzletember. Az adás beharangozójából az derült ki, hogy 

a milliárdos akár mozgalommá, és ha kell párttá szervezné a kezdeményezését 2022-re.

A beharangozóban Gattyán egy általa rendelt felmérésre hivatkozva is mondta, hogy az emberek támogatnák az elképzelését.

Tudom, hogy nagyképűen hangzik, de papírforma szerint akár nyerni is lehet

– vélekedett.

Az erotikus és jövendőmondó online szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán 

2020-ban hatodik volt a Forbes leggazdagabb magyar listája szerint. Egy másik, a Szakonyi Péter által is készített listán Gattyán – 305 milliárd forintra becsült vagyonnal – a harmadik leggazdagabb magyar Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor mögött. 

A milliárdos az elmúlt években főleg az általa is életre hívott új magyar sportággal, illetve a különböző jótékonykodásaival került a hírekbe, közélet témákban egyáltalán nem nyilatkozott meg.