Keanu Reeves a DC Szuperállatok Ligája (DC League of Super-Pets) című film bemutatója után nyilatkozta, hogy valamikor a közeljövőben a DC egyik legismertebb figuráját, Batmant szeretné alakítani. A rajzfilmben a Denevérember Reeves hangján szólal meg. A színész az Extra magazinnak nyilatkozva közölte hogy régóta álmodik a szerepről, s ezúttal szeretné meg is személyesíteni. 

NEW YORK, NY - OCTOBER 05:  Keanu Reeves discusses "Replicas" during 2017 New York Comic Con - Day 1 on October 5, 2017 in New York City.  (Photo by Roy Rochlin/Getty Images)
Fotó: Roy Rochlin / Getty Images

Hozzátette azt is, hogy a legutóbbi, 2022-ben bemutatott Batman verzióban szereplő Robert Pattinson "elképesztő teljesítményt nyújtott". 

Majd később, talán akkor, amikor egy idősebb Batmanre lesz szükségük

- tette hozzá.

A szuperállatkás most bemutatott filmben Reeves olyan nevek mellett "beszél", mint Dwayne Johnson, John Krsinski, Kevin Hart, Olivia Wilde, vagy Kate McKinnon. A film eltávolodva a Batman filmek klasszikus, gótikus hangulatától Kryptóról, a szuperkutyáról szól, aki a főszereplő Superman hűséges barátja. 

Krypto nem csak hogy repülni tud, de meglehetősen nagyképű is, egészen addig, míg az Igazság Ligájának összes tagját - így Supermant is - elrabolja a főgonosz, így az egyedül maradó szuperkutyus kénytelen szupercsapatot verbuválni a szuperképességekre szert tevő állatkákból, akik számos kaland után, végül szuper módon megmentik Supermant.