BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Élő közvetítés
folyamatosan frissül

Fennmaradnak az árstopok, amíg érezhetően nem csökken az infláció

GULYÁS Gergely
Budapest, 2023. március 23.Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. március 23-án.MTI/Soós Lajos Budapest, 2023. március 23.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. március 23-án.
MTI/Soós Lajos
Összefoglaló:

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő számolt be a kabinet legújabb döntéseiről. A tárcavezető beszélt arról is, hogy Magyarország részt vesz az uniós lőszerbeszerzésben, de nem küld belőle Ukrajnának, a Budapest Airport megvásárlásáról továbbra is tárgyalnak, a gyermekvédelmi törvény szigorítását június végéig elfogadhatja a parlament.

GULYÁS Gergely; SZENTKIRÁLYI Alexandra Budapest, 2023. március 23.Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. március 23-án.MTI/Soós Lajos Budapest, 2023. március 23.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. március 23-án.
MTI/Soós Lajos
Fotó: Soós Lajos / MTI

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.