Közélet

Belehalt a sérüléseibe az a nő, aki forró vízbe esett a békéscsabai konzervgyárban

Halálos baleset történt a békéscsabai konzervgyárban, az egyik alkalmazott egy forró vízzel teli aknába zuhant. A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz.

Meghalt a kórházban az a dolgozó, aki egy hete, kedden egy békéscsabai gyárban súlyosan megsérült – tudta meg a Beol hírportál egy olvasótól. 

A rendőrségen ezt megerősítették azzal, hogy elmondták: immár halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

20230302 Nyíregyháza dr. Pápai György, az Országos Mentőszolgálat orvosigazgatója, aki az ízületi betegek megyei egyesületének meghívására  a Jósa András kórházban beszélt a vármegyénkben március 1-jén életbe lépett új ügyeleti rendszerről.
Fotó: Dodó Ferenc / Kelet-Magyarország 

Egy békéscsabai üzemben az egyik dolgozó egy forróvizes aknába esett – ismertették egy hete is a portál megkeresésére, olvasói jelzést követően a rendőrségen. A mentőszolgálatnál akkor hozzátették, hogy a középkorú nőt súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A Békés Vármegyei Kormányhivatalnál pedig azt közölték, hogy a munkavédelmi hatóság ugyancsak vizsgálja a munkahelyi balesetnek a körülményeit. 

 

veszélyeztetés konzervgyár üzem
Kapcsolódó cikkek