Az Amerikai Egyesült Államokban, Phoenixben szombaton brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Bagdy Emőke fiát – tudta meg a Blikk. Az arizonai helyi sajtóban elterjedt a hír, hogy október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Császár Zsoltot.

Fotó: freepik

Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra

– erősítette meg hírt a portálnak Bagdy Emőke. A helyi lapok időzik az elkövető, a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson vallomását is, aki azt állítja, hogy a nővére lakásán vendégeskedett Zsolt, és egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrta meg többször áldozatát.

A klinikai szakpszichológus azonban arról számolt be, hogy amik a kinti lapokban szerepelnek, azok értelmetlenségek, fiát szándékosan meggyilkolták.

A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizónában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent. Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt

– nyilatkozta Bagdy.

Elmondása szerint fiát, aki teológus volt, egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták, szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. Ezt támasztja alá, hogy a bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, azonban más vitte el az autót, a mobiltelefont stb.

Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 centiméteres jóságos kis ember

– mondta.