Donald Trump a Super Bowl előtt saját közösségi oldalán, a Truth Socialon üzent Taylor Swiftnek. A volt elnök szerint elképzelhetetlen, hogy az énekesnő nem őt, hanem Joe Bident fogja támogatni az elnökválasztáson.

A volt elnök szerint a 2018-ban elfogadott, tehát az ő aláírásával ellátott Music Modernization Act – mely a zenei szerzői jogok helyzetével foglalkozott – több millió dollárhoz segítette Swiftet, akiért Biden viszont semmit nem tett, és nem is fog tenni.

Fotó: AFP

A bejegyzésben Trump 2020-as legyőzőjét még az ország legrosszabb és legkorruptabb elnökének nevezte, ugyanakkor hozzáteszi, hogy kedveli Swift barátját, Travis Kelce-t, noha szerinte a focista liberális – írja a Politico.

Miután a múlt hónapban olyan sajtóhírek láttak napvilágot, hogy a Biden-kampány igyekszik elnyerni Swift támogatását, számos összeesküvés-elmélet is napvilágot látott, melyek szerint a Kansas City Chiefs – Kelce csapata – csak csalás hatására jutott a Super Bowlba, hogy Swift minél nagyobb közönség előtt jelenthesse be, hogy Bident támogatja az elnökválasztáson. 

2020-ban egyébként az énekesnő tényleg a jelenlegi elnök mellé állt, a mostani kampányszezonban azonban még nem állt be egyik jelölt mögé sem.

A Super Bowlt végül egyébként megnyerte a Kansas City Chiefs.