Tucker Carlson amerikai újságíró posztolt egy fotót, amelyen Vlagyimir Putyin orosz elnökkel egy asztalnál ül egy interjú során. A fotót február 8-án, csütörtökön tették közzé az újságíró oldalán, az Instagramon.

Fotó: Instagram / Tucker Carlson

„Tucker interjút készít Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Keleti idő szerint ma este 18:00-kor (február 9-én, magyar idő szerint 24:00-kor – a szerk.)” – emlékeztetett Carlson.

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy Moszkvába utazott Tucker Carlson, a Fox Newstól elküldött tévés, aki kijelentette, hogy Oroszországban minden nagyon jó. Az orosz sajtó faggatta az amerikai újságírót, hogy valóban Vlagyimir Putyin orosz elnökkel akar-e interjút készíteni. Amikor erről kérdezték, Carlson csak annyit mondott: „Majd meglátjuk.” 

Tucker Carlson amerikai újságíró közösségi oldalán megerősítette, hogy interjút készít Vlagyimir Putyinnal. Azt is elmondta, hogy Zelenszkij ukrán elnöktől is kértek időpontot beszélgetésre.

Carlson az X-re feltöltött videóban mondta el, hogy interjút fog készíteni az orosz elnökkel, amiről a Világgazdaság is beszámolt.