Jókora potenciált látnak a befektetők Selena Gomez énekesnő cégében. A mentális egészségre koncentráló Wondermind startup százmilliós értékelést kapott, egyre többen fektetnek be a vállalatba. Még a teniszcsillag Serena Williams alapja, a Serena Ventures is beszállt ötmillió dollárral, de rajta kívül sokan mások is pénzt fektettek a cégbe – írja a Bloomberg

A Wondermind a testépítő, illetve testet karban tartó applikációkhoz hasonlóan helyezi előtérbe a mentális egészséget, és napi feladatokkal látja el a felhasználót. 

Maga Selena Gomez is sokszor volt mélyponton saját bevallása szerint, ezután döntött úgy, hogy elindítja cégét, amiben édesanyja is fontos szerepet játszott. 

Los Angeles Premiere Of "Only Murders In The Building" Season 2 - Arrivals
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Az elmúlt két évben tetemes befektetések zajlottak az Egyesült Államokban ebben a szektorban: a mentális egészséggel foglalkozó cégek piacát 2021-ben 5,5 milliárd dollárra becsülték. Ez duplája az előző évi becslésnek. 

A Wondermind feltett célja, hogy támogatásáról biztosítsa az embereket, eleinte csak egy napi hírlevél formájában írtak a felhasználóknak, de azóta már a közösségi oldalakon is aktívak. Később pedig célzottabban juttatják el a pozitív üzeneteket a felhasználókhoz.