Pénz- és tőkepiac

Szövetségben a Generali és a Magyar Autóklub

Stratégiai megállapodásuk alapján a Magyar Autóklub a jövőben értékesíti a Generali-Providencia Biztosító Zrt. és a magyarországi Generali Csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító Zrt. biztosítási termékeit - közölte a társaság hétfőn.

A termékskála 2009-től tovább bővülhet más biztosítási termékekkel is - kedvezményeket nyújtó speciális autós kártyával, gépjármű importőröknek, bankoknak és lízingcégeknek kiajánlható assistance csomagokkal, életbiztosítással, és egyéb biztosítási termékekkel is.

Az Autóklub tagjai a biztosításkötéskor kiemelt kedvezményekben részesülnek, a biztosító termékei azonban nem csak a klubtagok számára érhetők el - áll a Generali délelőtt kiadott közleményében.  Az Európa egész területén védelmet nyújtó Generali Euro Casco biztosítás díjából a klubtagok 5 százalék kedvezményt kapnak, azok a tagok pedig, akik egy évnél régebben tulajdonosai, illetve üzembentartói gépjárművüknek, már szerződéskötéskor 20 százalék kedvezménnyel számolhatnak.

Akik együtt kötik meg Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat és Euro Casco biztosításukat, az egyéb kedvezmények mellett további 10 százalék engedményt kapnak felelősségbiztosításuk díjából. A Magyar Autóklub ügyfelei az Egyesület hálózatában megkötött gépjármű biztosítások esetén összességében akár 30 százalék kedvezményt is elérhetnek.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé a Generali-Providencia Biztosító Zrt. egy díjmentes biztosítási csomagot is ad, amellyel szükség esetén jogi, és balesetbiztosítási szolgáltatások, illetve közlekedési baleset esetén autómentés vehető igénybe.

A Generali és a Magyar Autóklub együttműködése kiterjed a mindkét szervezet által kiemelten kezelt közlekedés- és közúti balesetbiztonsági tevékenységekre is. A Generali által létrehozott Generali a Biztonságért Alapítvány támogatja a Magyar Autóklub vezetéstechnikai továbbképző tevékenységét, a „Biztonságosan közlekedj egy életúton” programot, és a gyermekek közlekedési ismereteinek a bővítését.

Generali casco magyar autoklub biztosítás kgfb
Kapcsolódó cikkek