Pénz- és tőkepiac

"Menő" bankkártya a fiataloknak

A hazai piacon egyedi, fluoreszkáló kivitelű bankkártyát vezetett be a TakarékPont.

Az országszerte immár több mint 250 fiókkal rendelkező hálózat fiataloknak kínált két számlacsomagja mellé biztosítja a kártyát, amely a 750 takarékszövetkezeti ATM mindegyikében kedvezményesen használható. Az új termék megjelenése is azt jelzi, hogy a takarékok egyre aktívabban törekszenek a fiatal korosztály ügyfélként történő megnyerésére.

Egyre szélesebb körű tendencia a bankkártya piacon, hogy az ügyfél arra is odafigyel, milyen képi dizájnnal rendelkezik a bankkártyája. Több bank is kínál már választási lehetőséget a különféle külsejű kártyák között. A tapasztalatok szerint főként a fiatalabb korosztály igényli az egyediséget, ezért a világítós bankkártyával is őket célozza a TakarékPont.

A kártyához tartozó bankszámlacsomagok is a fiatalok igényeinek kívánnak megfelelni – mindenekelőtt a kedvezményes számlavezetési díjakkal. A 14-18 év közöttieknek kínált Rajt csomag havi díja 99 forint, de a 18-27 év közöttieknek szánt Gyorsítás csomag is csak 149 forintba kerül, ami már a számlához járó, és az adott korosztály által elvárt internetbankolás díját is tartalmazza.

„A TakarékPont hálózatában természetesen minden korosztály megtalálja a generációja igényeinek megfelelő számlacsomagokat, ám úgy érezzük, hogy a fiatalokra kiemelten is érdemes figyelni. – hangsúlyozta Egerszegi Ádám, a TakarékBank Takarékszövetkezeti Üzletágának igazgatója. – Úgy gondoljuk, hogy manapság már ennek a korosztálynak is szüksége van a pénzügyek ismeretére. Mi oly módon szeretnénk a fiatalokat bevezetni a banki ügyek világába, hogy azt ők is <menőnek> érezzék.”

bankkártya-használat atm TakarékPont
Kapcsolódó cikkek